Onze producten

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld zodat jouw huid optimaal kan worden verzorgd.

Red clay cleanser

Normale zeep kan je huid uitdrogen, de pH-balans verstoren en ernstige schade teweegbrengen. Onze red clay cleanser, gemaakt op basis van Braziliaans klei verwijdert op een effectieve manier de oliën, het dagelijkse vuil en de vuilophoping op je huid.

Scrub cream

Onze scrub heeft een vochtinbrengende en verzachtende werking door het toegevoegde witte kleipoeder. Het verwijdert effectief dode huidcellen en verbetert de regeneratie van je huid. Het houdt niet alleen je huid jong en fris, maar het voorkomt ook irritatie van je huid en vermindert het ontstaan van littekens. Weg met die doffe uitstraling!

scrub voor mannen gezichtsverzorging XY Made

Moisturizing balm

Een tijdje in de zon zitten of een lange douche nemen na het sporten, we doen het allemaal. Het kan echter alleen meer schade aan de huid toebrengen dan we denken: het droogt je huid uit. Onze hydraterende balsem is speciaal ontworpen om de huid optimaal te hydrateren. Wij gebruiken voedende ingrediënten, zoals: Aloë vera en amandelolie voor een kalmerend- en verzachtend effect, en tomatenextract voor de hydratatie van de huid.

Dark circle defence

Onze dark circle defence is een effectief serum speciaal ontwikkeld tegen donkere kringen onder de ogen. Het strijkt de fijne lijntjes glad en laat de donkere kringen onder je ogen zichtbaar verminderen.

Anti-aging serum

Onze anti-verouderingsserum is speciaal ontwikkeld om het verouderingsproces tegen te gaan. Het serum zit vol met vitaminen om schade door de zon en rimpels te voorkomen.