XYMADE STORY

Aangenaam! Wij zijn XYMADE

Wij snappen als geen ander hoe druk je bent. En hoe makkelijk het is om ’s ochtends alleen een plens water in je gezicht te gooien.

Wij adviseren je alleen om hier iets meer aandacht aan te besteden, om je huid zo jong en strak mogelijk te houden

Bij ons staat de man centraal. Want waarom zouden alleen vrouwen aandacht aan hun huid moeten besteden? Wij geloven dat een skincare routine voor mannen ook de nodige toevoegde waarde heeft voor je huid en je zelfvertrouwen. Daarom hebben we een simpele, snelle maar toch doeltreffende routine ontwikkeld, speciaal voor mannen. Hiermee heb jij met drie tot vijf producten een beschermde, gevoede en gehydrateerde huid.

INGREDIËNTEN

Samen met Italiaanse en Nederlandse experts zijn wij op zoek gegaan naar de beste ingrediënten voor onze producten. Zo weten wij zeker dat we het beste van het beste in huis hebben voor jouw huid. Onze natuurlijke ingrediënten zijn geschikt voor alle huidtypes, van droog tot vettig. Bonus: al onze producten zijn 100% vegan en niet op dieren getest.

ROUTINES

Omdat jij wel meer te doen hebt op een dag én we onze dagen allemaal verschillend inrichten, hebben we maar liefst vier routines ontwikkeld. Deze routines bieden elk volledige verzorging voor elk type mannenhuid en bestaan uit drie tot vijf van onze producten. Benieuwd welk van de vier routines bij jou past? Doe onze skincare test dan even!